Det här är en blogg som handlar om hur det är att vara mamma. Det är dock inte bara mammor som är välkomna att läsa utan även alla andra. Du kan läsa mer om vardagen i min familj samt om mitt pyssel. Men vem är nu jag?

Mamma som pysslar

Jag är en relativt vanlig kvinna som är mamma till flera små guldklimpar. Men det är inte allt. Jag spenderar också mycket av min tid med mitt pyssel. Jag har ett dockskåp som jag är mycket stolt över och det passerar jag flera gånger varje dag. Då och då upptäcker jag att det saknas någon detalj och den är jag inte sen att lägga dit.

Jag virkar också en del. Nu senast var det kläder till döttrarnas skola. De behövde nya plagg till dockorna i de lite lägre årskurserna och visst kunde jag väl virka lite åt dem så länge som de stod för garnet.

Att hinna med

Som mamma är det inte helt lätt att hinna med när barnen växer och utvecklas. Det kan du också läsa mer om här på bloggen. Jag är inte speciellt gammal men jag tycker trots allt att samhället har blivit allt för tufft för små barn och jag vill gärna ha koll på guldklimparna trots att de börjar bli lite äldre. Kanske känner du igen dig?

Oavsett om du har barn eller inte är du varmt välkommen hit. Jag tipsar både om mat och om olika sorters pyssel. Kanske hittar du något du vill prova på?